Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Danser mot rus

26.03.2012 - Denne gjengen fra Teaterklubb’81 sørger for at rockemønstringa blir danset igang ved midnatt natt til lørdag når den 30. Rock Mot Rus-festivalen tar til fredag 30. og lørdag 31. mars på Andenes. Flere av danserne har laget innslag for Rock Mot Rus de to siste årene. Sofie Spjelkavik som går førsteåret på danselinja ved Bodø Videregående skole var hjemme i helga for å hjelpe jentene i gang.

 

– Pappaen til en av danserne, Mona har laget en flott bevegelig scenografi som består av tre store X’er. Rock Mot Rus arrangeres for 30. gang i år. X er romertallet for ti, tre X’er er dermed tallet 30 skrevet med romertall, sier Sofie Spjelkavik.

Vi tar publikum med på en tidsreise 30 år tilbake i tid og gjennom dansbare låter fra 80, 90 og 2000-tallet følger vi Rock Mot Rus sin utvikling. Alle artistene vi har hentet musikk fra har opptrådt på festivalen her, forklarer Sofie.

Sanger fra engelske Jive Bunny and the Mastermixers, norske Tommy T og en av årets headlinere, Lidolido er å finne i mixen jentene danser til.

– Jeg tror dette blir veldig flott. Bokstavene har innebygd pyro og det hele avsluttes med at festen settes i gang og da blåser vi konfetti over scene og publikum, røper Sofie.

Øver til åpning fra venstre: Kine Kvalvik Eliassen, Inga Johanne Fyhn Nilsen, Kathrine Løkke, Mona Skoglund, Sofie Spjelkavik (instruktør) på toppen av X’ene fra venstre Mathilde Spjelkavik, Mette Spjelkavik Enoksen og Marthe Hanssen. Charlotte Øygård skal også være med, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Rock Mot Rus

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail