Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Knallhardt fra Satyricon

01.04.2012 - Når Satyricon gikk av scenen, hørte vi publikom rope: "Mere, mere, mere!". Stjernene kom tilbake og leverte to knallharde låter når festivalen nærmet seg slutten.

Når Satyricon entrer scenen lørdag kveld, fylles idrettshallen så langt som det går. Publikum er klare, spente, og gleder seg vilt til det som kommer til å skje. Selveste Satyricon.

Etter konserten fikk vi en liten kommentar fra bandet om hvordan de har opplevd hele Rock Mot Rus. Vokalist Sigurd "Satyr" Wongraven forteller at det er en lang tur å reise, men merker det først på hjemturen. Han sier det var fint på turen til Andenes, og mye fin natur å se. Når det gjelder konserten, er de fornøyde. Som han sa når han stod på scenen, så velger publikum selv om de vil være med på eller se på konserten. De er ikke et band som har all fokus på det å gjøre konserter, men fokuserer mer på å produsere gode album. De konsertene bandet velger å gjøre, er mest for å holde "formen oppe" når det gjelder sceneshow og lignende. De mener alderen er viktig når det gjelder målgruppen, for de unge har ofte litt mer å gi. De ønsker at det skal være en fin balanse - nettopp det at bandet selv kan gi, og ta i mot fra publikum. "Denne balansen er en takknemlighet for et band" sier han.

Vi er kjempefornøyd med at Satyricon kunne møte opp, og at de leverte det showet de gjorde.

- Line-Marlen Bjarnesen - Christl Ellingsen

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail