Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Landets største metal-navn til Rock Mot Rus

24.02.2012 - Rock Mot Rus kan presentere landets aller største metal-navn under årets festival. Nå er nemlig superstjernene i Satyricon klare. – Vi har 30-årsjubileum, og da måtte vi nesten slå på stortromma, sier pressetalsmann Svein Spjelkavik.

 

Satyricon er helt i toppskiktet hva norsk metal angår, og de har en større fanskare internasjonalt enn Dimmu Borgir, forklarer Spjelkavik,som rangerer bandet blant de største som har opptrådt på Rock Mot Rus.

- Vi har allerede hatt besøk av de største norske bandene som passer i profilen vår. A-ha, Turboneger, Madrugada, Sivert Høyem, Dimmu Borgir og Kaizers Orchestra. Satyricon var bandet vi følte vi manglet, nå kommer de endelig,  supplerer bookingansvarlig Morten Rydland Høyning.

A-ha var i en egen klasse den gang de opptrådte, men Satyricon er helt i toppen, de også, og tåler veldig godt å stilles opp mot både Turboneger og Dimmu Borgir, sier Svein.

- Vi er stolt over å kunne presentere Satyricon som headliner under årets festival, sier festivalens bookingansvarlig, Morten Rydland Høyning, til Nordlys.

Satyricon har turnert mye både i Norge og i utlandet, og har en rekke USA-turneer på samvittigheten, i tillegg til at de har turnert mer eksotiske land, som for eksempel India og Slovenia. De har spilt på alle de største, norske festivalene – og vunnet både Spellemannsprisen og Alarm-prisen.

I tillegg kkan festivalen skilte med navn som Kråkesølv, Sirkus, Eliassen, Holågalandslaget, som består av RSP og Joddski, Vidar Vang, Insense, LidoLido, Violet Road, Die A legend og Pistol & Bart.

- Morten har overgått seg selv med årets booking, og vi er ikke i tvil om at dette er det aller beste programmet Rock Mot Rus noensinne har hatt, skryter festivalsjef Cato Håkonsen.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail