Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Madrugadatrommis juryformann på RMR

25.03.2012 - I dag offentliggjør Rock Mot Rus årets jury. Når den 30. festivalen sparkes igang fredag 30. mars er det tidligere Madrugada-trommeslager Jon Lauvland Pettersen som leder juryen. Gutta i Madrugada møttes på nettopp Rock Mot Rus for 18 år siden. – Vi er veldig fornøyd med at vi har fått med oss Jon. Han kjenner Rock Mot Rus godt, og er en modig mann med sterke meninger. Det og evnen til å tåle 16 timer med uavbrutt rock er viktige egenskaper for den som skal bekle denne rollen, sier festivalsjef Cato Håkonsen.

 

Håkonsen berømmer modige juryformenn for at Rock Mot Rus de siste årene har kåret vinnere som Moddi, Surfers Lingo og Jabba the Butt. Alle navn som har blitt lagt merke til i større sammenhenger etter at de vant festivalen. 

Lauvland Pettersen fra Stokmarknes har foruten mange år bak trommene i Madrugada også bakgrunn fra gruppa Milestone Refinery. De siste årene har han markert seg gjennom sitt intergreringsarbeid i Hadsel. Blant annet gjennom satsing på kultur har han og de andre som jobber med flyktninger i Hadsel oppnådd meget gode resultater.

Lauvland Pettersen får med seg bodøværingen Julius Diesen. Diesen står bak plateselskapet Beyond Records og bookingbyrået Decent Booking. Er en del av bookinggruppa til Bodø Hardcorefestival. Siste medlem i den tre mann sterke juryen er Tommy Forsaa fra Vågan. Forsaa har spilt på Rock Mot Rus-festivalen utallige ganger med hardcorebandet Vanskapt fra Lofoten. I år kan du publikum møte Tommy på RMR-scenen når han synger med Tromsøbandet Die A Legend.

Cao Håkonsen lover å passe godt på juryen. 

– Jada vi tar vare på juryen vår. De skal igjennom mellom 50 og 60 band. Det er en tøff jobb, men vi lover mye kaffe, god mat og massasje, sier festivalsjefen.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail