Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Plakaten begynner å fylles

29.01.2013 - Med under to måneder igjen til Rock Mot Rus, begynner plakaten foran årets festival å fylles. Allerede nå kan vi presentere syv av årets headlinere, og flere følger på i dagene og ukene som kommer. – Som vanlig blir det en god blanding av toppband, og spennende nykommere, sier pressetalmann, Svein Spjelkavik.

 

Taliban Airways har allerede rukket å skaffe seg en solid tilhengerskare blant både ungdom og voksne i Nord-Norge, og kanskje spesielt i Andøy, der ungdommen sjøl har mast på å få de lokale heltene «hjem» igjen i en årrekke.

Vi har i tillegg sikret oss Blood Command, som er et annet band bange har spurt etter. De har et fantastisk energisk liveshow, og den seneste skiva fikk kritikerne til å skjønne hva som virkelig bor i bandet.

Norgestoppen

Rockebandet Oslo Ess er for mange arvtagerne til de klassiske, store fra den norske rockescena, som Jokke & Valentinerne, Dumdum Boys og Raga Rockers.

- Oslo Ess har to skiver på samvittigheten, og de har bygd seg opp en stor fanskare. De har toppet VG-lista, vært nominert til Spellemann og – i fjor – var de kanskje landets mest hardtarbeidende band, da de satte norgesrekord i antall konserter, sier Cato Håkonsen.

På hiphop-sida er bergensbaserte A-laget klare. De har blant annet vært oppvarming for Snoop Dog.

Unge talenter

I tillegg er det flere spennende, men relativt ukjente navn på plakaten. Dette er band som vi er helt sikre på at det norske folk kommer til å høre mer fra og om i årene som kommer. Både Cazadores, The Hex og Honeytraps er dyktige folk, i forskjellige sjangre av musikken- med det som fellesnevner at de er enormt talentfulle.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail