Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Sirkus Eliassen og LidoLido kommer - kommer du?

16.01.2012 - Sirkus Eliassen har - bokstavelig talt - holdt sirkus det seneste halvåret, og var blant annet headliner under fjorårets Døgnvill-festival, der de var blant de absolutte høydepunktene. Nå er brødrene Magnus og Erik Eliassen klare for Rock Mot Rus. Det samme er stjerneskuddet LidoLido, som opptrådte på Spellemannsprisen.

Sirkus Eliassen er trolig blant de aller mest spilte på Sotify, og har opparbeidet seg en solid fanskare blant Rock Mot Rus-publikummet, ikke minst takket være hitlåtene «Hjæm Tel Dæ» og «Opp Ned Bak Fram». Og nå kan fansen begynne å glede seg. De er nemlig klare til årets Rock Mot Rus-festival.

Det er også LidoLido, eller Peder Losnegård som han heter. Han har opparbeidet seg et solid rykte som Dj, beatmaker, rapper og sanger, etter debuten i Melodi Grand Prix Junior i 2005, der han opptrådte som Lil' P.

LidoLido har mange fans også i musikkmiljøet, og både OnklP, Karpe Diem og Timuktu har erklært seg som tilhengere av musikken hans. Han laget også en remix av Susann Sundførs "The Brothel", som Sundfør selv ble begeistret for.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail