Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Endelig er det over

02.04.2012 - Vi skriver mandag 2. April, og endelig er Rock Mot Rus 2012 over. Etter noen og seksti timer uten søvn, er man rimelig trøtt, noe jeg virkelig skjønte da jeg holdt på å duppe av midt under Satyricon-konserten.

 

Etter 13 timers sammenhengende søvn, er man opplagt igjen, og – ikke minst – huet begynner å fungere igjen, for det gjør det ikke når lørdag bikker over til søndag i Rock Mot Rus-helga.

I dag er de fleste inntrykkene fordøyd, og jeg skjønner at det meste har gått over all forventning under årets Rock Mot Rus-festival, og at absolutt alle som var innom dørene har bidratt til nettopp det – ikke bare våre egne frivillige.

Rundt 200 ungdommer, og noen få voksne har vært med som frivillige, og de fleste av dem har gjort en jobb som man bare kan beundre dem for, og sørget for at problemene som har oppstått underveis har blitt løst på best mulig måte. Så takk til alle crew-lederne, og crewene deres. Dere har gjort en fantastisk innsats.

Rundt 250 musikere fordelt på rundt 55 band har stått på scena, som deltagere i rockemønstringa, og sørget for fantastiske prestasjoner, som har holdt publikum våkne gjennom store deler av natta. Noen hele natta gjennom.

Rundt 3.000 publikummere har gjort akkurat det vi ønsker at de gjør, nemlig fyller idrettshallen på Andenes med omtanke og kjærlighet, med både trøtthet og energi, men alltid med godt humør og gode, glade smil. Det fortjener dere applaus for.

En rekke reiseledere kan fortelle at de har fått tilbakemeldinger om fornøyde ungdommer, fra Finnmark i nord, til Nesna i sør. Det kan vi takke alle som var med å arrangere festivalen, alle publikummerne, alle artistene og alle «amatørbandene» (Vi veit at dere ikke er amatører, folkens, men i mangelen på et bedre ord…) og alle brannvaktene på overnattingsplassene for.

Tusen takk alle sammen!

Vi skriver mandag 2. April, og endelig er Rock Mot Rus over. Nå har vi hvilt, og nå begynner vi å glede oss til Rock Mot Rus 2013!

Velkommen igjen, alle sammen!

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail