Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

For gammel for Rock Mot Rus?

19.03.2012 - De fleste innrømmer, med tungt, tungt hjerte, at de er blitt for gamle til noe, kun fordi de er nødt til det. Men i vår bransje blir man aldri for gammel. Du blir kanskje for gammel for barne-TV, men du blir aldri for gammel for rock´n roll.

 

Derfor er det i grunnen litt underlig at ikke flere voksne besøker oss i idrettshallen i påskehelga. Det kan jo ikke være for at de er blitt for gamle, så hva kan det være?

Kan det være for at Rock Mot Rus er en ungdomsgreie, noe for kidsa, men ikke foreldrene? Slik er det ikke, og slik har det heller aldri vært. Vi har noen gjengangere, som kommer innom år etter år etter  år, selv om de nærmer seg de seksti – kun fordi de er glade i god musikk, og nysgjerrige på bandene vi har på plakaten. I år er det ekstra lett å glede seg til Rock Mot Rus, fordi Morten Rydland Høyning har sydd sammen den aller beste artistpakken på 30 år.

Her blir det noe for enhver smak, enten du vil se de nye stjerneskuddene LidoLido og Violet Road, vante folk som Vidar Vang, Joddski eller RSP, metal-yndlinger som Satyricon og Insense, eller popyndlingene i Kråkesølv.

Oppfordringa er klar. Selv om du har passert 30, om så med god margin, er det ingen grunn til å ikke stikke innom i idrettshallen i palmehelga, for å få med deg den gode stemninga, den fabelaktige musikken – og samtidig støtte en god sak.

Velkommen skal du være til den 30. Rock Mot Rus-festivalen.

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail