Gå til Rock Mot Rus 2013
22-23.mars 2013

Rock Mot Rus-feelingen

12.03.2012 - Hvis du har vært på Rock Mot Rus før, så vet du at det er en feelgood-festival, men får du Rock Mot Rus-feelingen?

 

Den seneste tiden har mange av dem som er med å arrangere Rock Mot Rus fått den helt spesielle følelsen, den følelsen som dukker opp når festivalen begynner å nærme seg, og de kjenner det i hodet, magen og i hele seg. Den skikkelig gode følelsen det er å vøre med å arrangere nordens største rusfrie rockemønstring, og den eneste store festivalen i landsdelen, som er laget av ungdom for ungdom.

For det er akkurat det de holder på med, de over 200 engasjerte ungdommene som holder på å lage festivalen. De lager en festival som andre ungdommer skal ha lyst til å dra til, lyst til å besøke og lyst til å komme tilbake til – år etter år.

En del voksne mennesker, til og med godt voksne, som var på festivalen i sin ungdom, kommer fortsatt tilbake – år etter år. Det er ikke godt å si hva det er som drar dem til idrettshallen på Andenes helga før påske, men kanskje er det den gode Rock Mot Rus-feelingen, den gode stemninga, eller kanskje er det musikken. De kommer i alle fall…

Jeg er voksen, selv om jeg ikke er godt voksen, og jeg elsker musikken, festivalopplevelsen, den hektiske aktiviteten gjennom ei heil helg, latteren, klemmene, god-følelsen, trøttheta, alle smilene – hele pakka. Det er det som er Rock Mot Rus-feelingen.

Hva gjør du 30. mars? Er du på Andenes, og opplever Rock Mot Rus-feelingen?

ROCK MOT RUS - Pb. 187, 8483 Andenes
Telefon: +47 76 11 57 24 - Fax: +47 76 11 50 15
Email: festival@rockmotrus.no


Login webmail